Mark van Houten | grafisch ontwerper werkt vanuit
DE SMEDERIJ aan visuele identiteiten van prachtige bedrijven in Noord-Nederland. Ik ontwerp o.a. huisstijlen, boeken, brochures, posters en bouw responsive Wordpress websites.

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Mark van Houten. Ik werk voor commerciële en culturele bedrijven in Noord Nederland. Mijn werk is fris, helder en kleurrijk, daarbij houd ik rekening met de wensen van de klant.

DE SMEDERIJ van Mark van Houten, grafisch ontwerper is gevestigd in Boksum. Dit is een rustig dorpje in Friesland ten zuidwesten van Leeuwarden. Vanuit DE SMEDERIJ heb ik uitzicht op de weilanden en de Sint Margriet kerk. Ons pand is gebouwd in 1859. Eerst was het een openbare school, van 1887 t/m 1923 was het een verfwinkel en opslagplaats voor de naastgelegen bakkerij. Van 1923 t/m 1983 was het een smederij. In 2009 hebben wij de voormalige smederij gekocht, de naam en een aantal authentieke elementen zijn bestaand gebleven.

TRAILRUNS EN SURVIVALRUNS

Naast het ontwerpen ben ik in mijn vrije tijd graag aan het hardlopen; trailrunning en survivalruns. Bij trailrunning krijg ik de kans om op de meest speciale en afgelegen plekken te komen, te genieten van de overweldigende natuur, bergen, watervallen, wilde dieren, stilte en machtige vergezichten. Ook leer je dat moeilijke momenten slechts tijdelijk zijn, waarbij de finish altijd weer een overwinning en een magisch moment is.
Bij survivalruns probeer ik het maximale uit mezelf te halen, maar ook enorm te genieten van de creatieve hindernissen, de entourage, gezelligheid, vriendschappen en het delen van deze belevenissen.

 

DE SMEDERIJ IN HET WILD GESPOT