Mark van Houten | grafisch ontwerper werkt vanuit DE SMEDERIJ aan visuele identiteiten van prachtige bedrijven in Noord-Nederland. Ik ontwerp o.a. huisstijlen, boeken, brochures, posters en bouw responsive Wordpress websites.

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Mark van Houten. Ik werk voor commerciële en culturele bedrijven in Noord Nederland. Mijn werk is fris, helder en kleurrijk, daarbij houd ik rekening met de wensen van de klant.

DE SMEDERIJ van Mark van Houten, grafisch ontwerper is gevestigd in Boksum. Dit is een rustig dorpje in Friesland ten zuidwesten van Leeuwarden. Vanuit DE SMEDERIJ heb ik uitzicht op de weilanden en de Sint Margriet kerk. Ons pand is gebouwd in 1859. Eerst was het een openbare school, van 1887 t/m 1923 was het een verfwinkel en opslagplaats voor de naastgelegen bakkerij. Van 1923 t/m 1983 was het een smederij. In 2009 hebben wij de voormalige smederij gekocht, de naam en een aantal authentieke elementen zijn bestaand gebleven.

TRAILRUNS EN SURVIVALRUNS

Naast het ontwerpen ben ik in mijn vrije tijd graag aan het hardlopen; trailrunning en survivalruns. Ook ben ik graag in de bergen om te hardlopen en te snowboarden.

 

DE SMEDERIJ IN HET WILD GESPOT