logo

Biddle Survivalrun 2017

Inmiddels alweer 10 jaar ontwerp ik de krant voor de Biddle Survivalrun van Stichting Survival Kootstertille. De afgelopen 2 jaren zijn de posters en bouwhekdoeken (in de weilanden) erbij gekomen. Een fantastisch project voor een fantastisch evenement. Kom ook eens kijken bij de Survivalrun in Kootstertille. Dit jaar is de run op zondag 12 maart 2017.

 

De inschrijving voor de Biddle Survivalrun recreatief gaat weer open!

Op 22 januari 0.00u gaat de inschrijving voor de recreatieve runners van de 16e Biddle Survivalrun in Kootstertille weer open!

We hebben 3 afstanden waarvoor je je kunt inschrijven:
• 5 km funrun of ouder-kindrun. Je kan hier laagdrempelig kennis maken met de survivalsport.
• 8 km recreatief. Deze afstand is er in 2 varianten, de lichte en de zware. Voor de lichte moet je beschikken over een goede conditie. Voor de zware geldt dat je ook basisvaardigheden als beenklem en apenhang moet beheersen om deze goed te kunnen volbrengen.
• 11 kilometer. Deze is voor getrainde atleten die ervaring hebben met het lopen van survivalruns maar niet meedoen in het wedstrijdcircuit.

Onderscheid tussen leden en niet-leden van de Survivalbond Nederland.
Leden van de Survivalbond zijn automatisch via het lidmaatschap verzekerd tegen ongevallen tijdens georganiseerde runs.
Dit geldt niet voor deelnemers die geen lid zijn. Hiervoor heeft de Survivalbond een aparte ongevallenverzekering. Helaas is de premie met ingang van 2017 enorm gestegen waardoor wij als organisatie nu per deelnemer €6,00 euro moeten afdragen per niet-lid. Dit zal je zien op het inschrijfformulier en komt bovenop het inschrijfbedrag.
De Survivalbond geeft hierom de gelegenheid om meteen lid te worden voor €17,50 per jaar. Dit betekent dat je na 3 runs al voordeliger uit bent. Daarnaast heb je als lid van de Survivalbond voorrang bij inschrijvingen.

Wees er sowieso snel bij, de inschrijving sluit 12 februari 2017.

Datum: januari 21, 2017