logo

Biddle Survivalrun krant 2015

Voor het achtste jaar op rij heb ik de Biddle Survivalrun krant opgemaakt, vanaf dit jaar óók het omslag. Voorgaande jaren werd de poster (ontworpen door Anja’s Formule) op de voorzijde geplaatst. Het binnenwerk is nu vertaald naar het omslag en heeft nu een kranten uiterlijk gekregen. Ook de advertentiebeheer (het opvragen van de advertenties in het juiste formaat), shirtontwerp, routekaart flyer, start/finish terrein kaart waren voor mijn rekening.

………………………………………………………………
Bekijk de gehele 44 pagina’s tellende krant online
………………………………………………………………

Olympisch kampioen Mark Huizinga lost startschot Biddle Survivalrun

KOOTSTERTILLE – Olympisch kampioen judo Mark Huizinga zal op zondag 8 maart het startschot lossen voor de Biddle Survivalrun. Huizinga is zelf een fanatieke survivalsporter.

Voor de 14e editie hebben zich meer dan 1300 fanatieke survivalatleten ingeschreven voor deelname aan de run, die met afstanden van 5, 8, 11 en 17 km.Start en finish zijn dit jaar naast het nieuwe Multifunctioneel Centrum it Tillehus aan de Goudsjeblomstrjitte 9.Het MFC it Tillehus opent op deze dag haar deuren voor de deelnemers, zodat ze zich daar kunnen omkleden. Tijdens de run zorgt het dweilorkest De Wodkapel uit Marrum op het start/finishterrein voor muzikaal vermaak.Kijk voor meer info op: www.survial-kootstertille.nlbron: www.defeanster.nl
Klant:Stichting Survival Kootstertille
Datum: februari 28, 2015