AAFKE IS ONTWIKKELD VOOR HET INTRANET VAN THUISZORG HET FRIESE LAND

Ze is een vriendelijk ogende, sympathieke jongedame, vernoemd naar Aafke Gesina van Hulst; de pionier van de wijkverpleging in Nederland. Ze geeft instructies, brengt boodschappen over of wenst iemand simpelweg fijne feestdagen.

KAARTENSERIE VOOR VROLIJKE EN VERDRIETIGE GEBEURTENISSEN

Voor Thuiszorg Het Friese Land heb ik een kaartenserie ontwikkeld die het personeel bij bepaalde gelegenheden kan versturen. De ene kaart is geschikt voor feestelijke gelegenheden, een andere kan verstuurd worden om iemand sterkte te wensen bij ziekte of om iemand te condoleren bij het overlijden van een naaste of bekende.

JUBILEUM BOEK TER ERE VAN HET 25-JARIG BESTAAN VAN THUISZORG HET FRIESE LAND

In samenwerking met de communicatie afdeling van Thuiszorg Het Friese Land heb ik een jubileumboek gemaakt voor alle zorgmedewerkers. Het is een vrolijke uitgave geworden met, door en voor de medewerkers. Het boek zit vol met leuke opdrachten, puzzels en inspiratie om over na te denken en ermee aan de slag te gaan. De boeken zijn verstuurd in doorzichtige noppenfolie met daarin zo’n 20 stukjes Groeiconfetti. De confetti kan geplant worden, zodat er in het voorjaar mooie plantjes uitgroeien.