BIJ HET BOUWEN VAN EEN WEBSITE KOMEN VEEL DISCIPLINES BIJ ELKAAR; ONTWERP, FOTOGRAFIE, TEKSTEN, KLEURGEBRUIK, GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID EN UITERAARD MOET HET ER GEWOON GOED UITZIEN

Wanneer iemand een website opent, moet er meteen een bepaald gevoel boven komen. Als ontwerper heb je hier invloed op. Komt de site professioneel over, zakelijk of juist erg vrolijk. Krijg je meteen een lap tekst voorgeschoteld of wordt je d.m.v. triggerende foto’s en korte teksten meegenomen in het verhaal van het bedrijf (storytelling).

WORDPRESS ALS CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM IS ZEER GEBRUIKSVRIENDELIJK

Ik bouw uitsluitend Wordpress websites, omdat dit systeem zeer gebruiksvriendelijk is en deze na oplevering vrij eenvoudig zelf bij te houden is. Daarnaast is Wordpress één van de meest gebruikte CMS systemen ter wereld, die constant bijgehouden en verbetert wordt. Ik bouw de sites zelf, ben niet afhankelijk van derden en kan hierdoor snel aanpassingen doorvoeren.

RESPONSIVE WEBDESIGN IS BELANGRIJKER DAN OOIT SINDS DE INTRODUCTIE VAN DE SMARTPHONE

De Wordpress websites die ik bouw zien er op elke computer, tablet en smartphone goed uitziet en past zich aan het schermformaat. Sinds een paar jaar worden sites zelfs vaker bekeken op een smartphone dan op een computer.